LOFT Presents: Mr. Scruff • Duke Hugh • Black Dynamite
Saturday 10th February 2018
Vera Groningen - Groningen
3 jaar LOFT moet natuurlijk hard gevierd worden. Er werd al een tijdje aan gewerkt, maar in februari komt Mr. Scruff nu echt naar VERA!

De wereldberoemde Engelse DJ, producer en cartoonist wiens echte naam Andy Carthy is, versiert met zijn artwork menig gig flyer of albumhoes en staat er zelfs op dat hij eigen posters maakt. Hij reist rond met geluidman en VJ/lichtman en staat altijd garant voor kwaliteit op de dansvloer.

Op twaalfjarige leeftijd raakte Andy geïnteresseerd in elektronische muziek en de kunst van het mixen. Twaalf jaar later betekende zijn eerste plaat tevens zijn doorbraak. Inmiddels is hij 7 albums verder en heeft hij zijn crew nog steeds bij elkaar.

Mr. Scruff staat bekend om zijn “all-night-long” DJ-sets, waarin hij heen en weer schiet tussen soul, funk, hip-hop, jazz, reggae, latin, disco, funk, drum&bass en ga maar door, vrijwel geen enkele muzieksoort blijft onaangeraakt. Mocht je nu denken, hee dat heeft wel wat weg van de LOFT feesten in VERA, dan kan dat kloppen. Mr. Scruff is een groot inspirator voor o.a. Pushin Wood, waarmee hij al enkele keren het podium deelde, onder andere bij de Bambeats feestjes in Simplon.

Kom genieten van deze top DJ in de Vera club op het 3 jarig bestaan van LOFT

www.facebook.com